Передплата 2024 «Добра кухня»

Коли у Львові з'явиться гаряча вода?!

Це сакраментальне запитання мучить львів'ян, а особливо львів'янок, мабуть, вже від 23 травня, коли у місті розпочалися традиційні гідравлічні випробування

Коли у Львові з'явиться гаряча вода?!
Коли у Львові з'явиться гаряча вода?!

Адже вже місяць минув, як містянам доводиться гріти воду в баняках і митися в тазиках. У попередні роки сезон гідравлічних випробувань так довго не затягували! Гарячу воду включали тижні за три після його початку.

Інтриги у ситуацію додав міський голова Львова Андрій Садовий. Днями, під час ток-шоу «Культурна оборона» на запитання глядача «Коли дадуть гарячу воду на Сихів?» він відповів: «Скоро!». І при цьому хитро посміхнувся. Але оскільки шоу було гумористичним, незрозуміло було, чи жартує мер, чи ні.

Ведучий шоу уточнив: «А ви теж у тазику миєтесь?»

На що Андрій Іванович відповів: «А що там митися?»

Жарти — жартами, але настав понеділок, 27 червня, а гарячої води як не було, так і нема. Але, дякувати Богу, маємо «Гарячу лінію міста Львова». Охочих довідатися про гарячу воду сьогодні там було стільки, що навіть автомат-відповідач встановили. І він відповів: «До уваги мешканців Франківського і Сихівського районів! Відновлення гарячого водопостачання відбудеться 28 червня після 18-ї години».

Фото: Сихів медіа

Схожі новини