Передплата 2024 «Добрий господар»

Українські військові знищили співробітника пресслужби Міноборони рф

  • 29.05.2022, 14:40
  • 740

російського полковника Володимира Іванова ліквідовано під час боїв в Україні

Українські військові знищили співробітника пресслужби Міноборони рф
Українські військові знищили співробітника пресслужби Міноборони рф

Про це повідомляє Главком.

Як пишуть російські ЗМІ, першим про його смерть повідомив російський пропагандист ВГТРК Євген Піддубний, який вийшов на акцію «Безсмертний полк» 9 травня з портретом Іванова.

Пізніше загибель полковника підтвердилася за допомогою реєстру спадкових справ, додатка Getcontact і витоків з російських баз даних.

Згідно з реєстром спадкових справ, 41-річний Володимир Іванов був знищений ЗСУ 25 березня, його смерть офіційно підтвердили через п'ять днів, 30 березня 2022 року.

«Нотаріус, який оформляв спадкову справу, вказав адресу проживання загиблого — Москва, вул. Знам'янка, 19. Це головна будівля Міністерства оборони, вона ж — військова частина 66 524», — йдеться в повідомленні ЗМІ.

Згідно з витоками з російських баз даних, Володимир Іванов народився в Ростові-на-Дону і до переведення в москву служив у штабі Південного військового округу.

Міністерство оборони росії публічно не підтверджувало загибель співробітника пресслужби.

«Володя любив службу і пишався тим, що він російський офіцер, завжди трохи соромився своєї громадянської освіти, він навчався на філософському факультеті і вступив на службу після військової кафедри. Ні в кого язик не повернеться назвати його «піджаком», — написав Піддубний.

Про співробітника пресслужби з таким ім'ям писав і «Миротворець», що збирає дані про російських військових, найманців і діячів самопроголошених «ДНР» і «ЛНР».

Фото: телеграм/ Поддубный

Схожі новини