Передплата 2024 ВЗ

У збірної України - нова патріотична форма (ФОТО)

  • 10.05.2022, 13:40
  • 1 197

Напередодні товариського матчу в Німеччині проти «Борусії» з Менхенгладбаху українська збірна представила спеціальну форму, яку потім продадуть на благодійному аукціоні

У збірної України - нова патріотична форма (ФОТО)
У збірної України - нова патріотична форма (ФОТО)

Після матчу форму продадуть на аукціоні.

Так УАФ приєдналася до платформи зі збору коштів для підтримки України — United 24.

Як повідомив президент УАФ Андрій Павелко, футболісти гратимуть в особливих футболках. Їх виготовили в обмеженій кількості. Після ігор форму продадуть на аукціон.

Форму представили для дітей з Києва, Харкова, Запоріжжя, Попасної та інших міст.

«УАФ і національна збірна підтримують ініціативу Президента України Володимир Зеленський — U24 — платформу зі збору коштів, що об’єднує увесь цивілізований світ навколо відновлення України. У межах цієї підтримки головна команда України вийде на контрольні матчі під час підготовки до плей-оф ЧС-2022 в особливих футболках, які виготовлені в обмеженій кількості! А кошти, зібрані за ці поєдинки, а також за продаж футболок, перерахують програмі United24. Головними складовими нового дизайну форми є напис — United for Ukraine та шеврон з графікою платформи U24. Також запропонував додати до дизайну форми два оригінальні елементи. Перший — це унікальне зображення карти України з кордонами у вигляді прапорів країн, які підтримують нас у війні проти російських окупантів. Це наша шана і подяка закордонним партнерам за їх допомогу. Другий елемент — номери гравців, які зображені у вигляді назв українських населених пунктів», — повідомив Павелко.

Матч «Борусія» Менхенгладбах — збірна України розпочнеться о 21:45 за Києвом.

Читайте також: Картину Марії Примаченко продали за пів мільйона

Фото УАФ

Схожі новини