Передплата 2024 ВЗ

У Швейцарії на аукціоні продадуть вісім годинників Міхаеля Шумахера

  • 14.05.2024, 11:30
  • 342

У вівторок аукціонний дім Christie’s виставить на продаж вісім елітних годинників, які належали відомому спортсмену Фурмули-1 Міхаелю Шумахеру

Фото: Associated Press
Фото: Associated Press

Про це повідомляє Associated Press.

На розпродажі, організованому родиною спортсмена, буде представлений годинник, який Шумахер отримав у подарунок від колишнього гендиректора компанії Ferrari і колишнього президента Міжнародної автомобільної федерації Жана Тодта у 2004 році, коли гонщик був домінантною силою у Формулі-1.

Годинник, виготовлений на замовлення із 18-каратного білого золота, має червоний циферблат і зображення логотипу Ferrari, перегонового шолома Шумахера та цифри 7 на честь його семи перемог у чемпіонаті світу. За попередньою оцінкою Christie’s, цей лот можуть продати за ціною до 2 мільйонів швейцарських франків (близько 2,2 мільйона доларів США).

Серед інших годинників спортсмена — п’ять годинників в одній коробці, які будуть продані під час торгів окремо. Продаж присвячений 30-річниці першої перемоги Шумахера на чемпіонаті Формула-1 у 1994 році.

Зазначається, що годинники, які перед проведенням продажів були доставлені у Нью-Йорк і Тайбей для демонстрації, є частиною великого аукціону елітних годинників, що підуть з молотка у вівторок, 14 травня, у Женеві.

Схожі новини