Передплата 2024 «Добрий господар»

Вчора у Львові відкрили центр рекрутингу територіальної оборони

  • 09.02.2022, 09:45
  • 658

У Львові, 8 лютого, у приміщенні центру надання послуг учасникам бойових дій, який знаходиться на вулиці Пекарській, 41, відкрили центр рекрутингу територіальної оборони

Вчора у Львові відкрили центр рекрутингу територіальної оборони
Вчора у Львові відкрили центр рекрутингу територіальної оборони

Про це повідомили на сайті ЛМР.

Зазначають, що всі охочі можуть отримати фахові консультації, подати заяви і документи на вступ до сил територіальної оборони.

Також вчора мер Львова Андрій Садовий та командир територіальної оборони оглянули роботу центру.

«Ми сьогодні спільно з керівником територіальної оборони області презентуємо наш рекрутинговий центр, який створений на базі нашого центру допомоги учасникам бойових дій. Кожен громадянин нашої держави, нашого міста може прийти сюди і отримати вичерпну інформацію та написати заяву на вступ до територіальної оборони. І я радію, що ми за тиждень часу змогли вибудувати цей центр. Є телефон Гарячої лінії 1580, куди можна зателефонувати і отримати консультації фахівця рекрутингового центру. Також щоп’ятниці тут будуть працювати медики — тобто буде надана частина медичної підтримки, бо багато різних довідок потрібно зібрати.

Мені приємно, що ми ще не робили великої реклами, а вже дуже багато людей приходять сюди і записуються в тероборону — військові, працівники міської ради, депутати", — прокоментував міський голова Львова Андрій Садовий.

ВСІ НОВИНИ ЛЬВОВА ЧИТАЙТЕ ТУТ

Центр діє на 2-му поверсі на вул. Пекарській, 41. Тут передбачили робочі місця для двох фахівців. Один із них — оператор довідкової служби, консультуватиме й надаватиме довідкову інформацію щодо вступу до територіальної оборони, необхідних для цього документів тощо. Інший фахівець — представник бригади територіальної оборони, безпосередньо прийматиме документи на вступ до бригади. Відтак, тут кожен зможе отримати всю необхідну інформацію й допомогу, щоб швидше подати документи і підписати контракт резервіста.

Всю актуальну інформацію про територіальну оборону та формування бригад можна отримати за номером 1580 щоденно у робочі дні — із понеділка до п’ятниці із 08.00 до 17.00 год.

Додамо, що в мерії Львова підготували план дій у випадку розгортання повномасштабних військових дій на території України. Програма національного спротиву розрахована на три роки і передбачає: навчання мешканців домедичній допомозі та користуванні зброєю; співпрацю з батальйонами, які розташовані на території львівської громади; розвиток необхідної інфраструктури. Програму напрацювали виконавчі органи мерії спільно із представниками територіальної оборони Львівщини.

Читайте також: На Львівщині авто впало з мосту у річку: водій загинув

Фото: сайт ЛМР

Схожі новини