Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Зеленський просить у Заходу санкцій, а сам продає «Сватів» країні-агресору, - Княжицький

  • 31.12.2021, 14:00
  • 1 183

У той час, коли західні союзники обговорюють посилення санкцій проти держави-агресора, компанія президента Зеленського продає в Росію для головного пропагандистського каналу серіал «Свати»

Зеленський просить у Заходу санкцій, а сам продає «Сватів» країні-агресору, - Княжицький
Зеленський просить у Заходу санкцій, а сам продає «Сватів» країні-агресору, - Княжицький

Це чергова інформаційна диверсія проти України — вважає народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Микола Княжицький.

«Новий Рік став радянським замінником святкування Різдва. Таким атеїстично- комуністичним початком усього нового і прощання зі старим. Навіть колядки під цю нову „релігію“ змінили. Замість „Син Божий народився“ почали співати „Новий рік народився“ на ту саму мелодію», — нагадав Княжицький .

«Для „Слуг Народу“ і „Кварталу“ це теж головне свято. І саме тому у Новий Рік вони вирішили одночасно показати свій серіал „Свати“ на державному каналі агресора Росії-1 і на 1+1. Серіал, спродюсований компанією президента цілком у дусі російської пропаганди глузує з українців і створюється за участю росіян, які підтримали окупацію і антиукраїнську війну», — зауважив народний депутат.

«Можна після цього хоч зранку до вечора ініціювати „патріотизм“ на засіданнях РНБО і в указах. Справді дивно. Байден говорить з Путіним про зупинку агресивних планів війни проти України, Зеленський просить у Заходу санкцій — і у той самий час його компанія бере путінські гроші за серіали і проводить з путінськими каналами спільні антиукраїнські прем’єри! І так четвертий рік поспіль», — обурився Микола Княжицький.

«Не дивно, що про Україну будуть говорити без таких українських „лідерів“, яким немає довіри. Як це зупинити? Нарешті зрозуміти, що обирати потрібно, думаючи, а не сміючись, щоб потім не плакати. І підтримати рух #заТБукраїнською», — резюмував народний депутат.

Скрін ЗМІ
Скрін ЗМІ

Читайте також: Актор «Сватів» отримав медаль… від Міністерства оборони РФ

Фото із сайту ЄС

Схожі новини