Передплата 2024 «Добрий господар»

Актор "Сватів" отримав медаль... від Міністерства оборони РФ

  • 29.12.2021, 14:42
  • 1 056

Цією відомчою нагородою відзначаються росіяни за «високі досягнення у галузі розвитку військової історії та реалізацію важливих суспільних проєктів історико-патріотичної спрямованості»

Актор "Сватів" отримав медаль... від Міністерства оборони РФ
Актор "Сватів" отримав медаль... від Міністерства оборони РФ

Актор Віктор Добронравов — молодший син Федора Добронравова, одного з ключових персонажів усіх сезонів серіалу «Свати» — в останній частині також підключився до зйомок у кінокартині. Віктор грає героя свого батька — Івана Степановича Будько — у молодості. А днями стало відомо, що міністерство оборони Росії урочисто вручило йому медаль «Пам'яті героїв Батьківщини», інформує Главком.

Цією відомчою нагородою відзначаються росіяни за «високі досягнення у галузі розвитку військової історії та реалізацію важливих суспільних проєктів історико-патріотичної спрямованості». Віктор Добронравов отримав медаль за головну роль у пропагандистському фільмі «Герой 115». А нашим глядачам Добронравов-молодший відомий за серіалом «Не родись вродливою», в якому зіграв простака-кур'єра.

Серед нагороджених медаллю «Пам'яті героїв Вітчизни» — Олег Газманов, Василь Лановий, Василь Ліванов, Олександр Маршал, голова центрвиборчкому РФ Елла Памфілова.

Зазначимо, як свідчить програма телепередач, «1+1» планує показувати 31 грудня ледве не весь день скандальний серіал «Свати».

Читайте також: На російському телеканалі покажуть новий сезон «Сватів»

Фото з сайту Главком

Схожі новини