Передплата 2024 «Добра кухня»

Вбрання помічниці заступника міністра освіти викликало фурор: реакція соцмереж

  • 26.12.2021, 11:09
  • 6 890

Одяг помічниці заступника міністра користувачі називають одягом у стилі ескортниці і роблять меми

Вбрання помічниці заступника міністра освіти викликало фурор: реакція соцмереж
Вбрання помічниці заступника міністра освіти викликало фурор: реакція соцмереж

Про приїзд заступника міністра освіти до Львова повідомила депутатка Львівської обласної ради Парасковія Дворянин, пише Dailylviv.com. Вона проілюструвала візит офіційної особи фотографіями і написала:

«Якщо департамент освіти Львівщини ефективно використовує державні кошти, то учні профтехучилищ працюють на сучасному обладнанні, використовуючи нові технологііі. Тому, працедавці, будьте готові, що прийшовши до вас — випускники тих училищ сподіватимуться на такі ж умови)».

Як видно на фото, заступника міністра супроводжує жінка у відвертому вечірньому вбранні, що не відповідає діловому етикету. З соціальних мереж стало відомо, що вона, нібито, його помічниця і директорка компанії «БК ЗАБУДОВА», яка займається купівлею та продажем нерухомості — Христина Тишкун. Це підтверджує Youcontrol.

Як уточнила Парасковія Дворянин, Христина Тишкун, яка так епатажно супроводжувала заступника міністра, відрекомендувалась — «помічниця заступника міністра освіти».

«Я більше нічого й не питала. Візит заступника міністра був офіційний, бо він був присутній на форумі енергозбереження у Львівській Політехніці, мав візит до навчально-практичного центру, а далі — я вже не була присутня, бо мала заплановану консультацію зі студентами. Мене як депутата Львівської обласної ради (комісія освіти) цікавило фінансування і розвиток галузі на наступний рік», — наголосила депутатка обласної ради.

Фото, де Христина Тишкун у такому ж дрескоді разом із заступником міністра зустрічається з міським головою Львова Андрієм Садовим, сама фігурантка розмістила в себе в інстаграмі.

У зв'язку з цим журналістка Мар'яна П'єцух попросила проконсультувати її з галицького хейту і пояснити відмінність між снобізмом і діловим етикетом:

«От львів'яни трохи шоковані, що приїхав заступник міністра зі своєю помічницею Христиною Тишкун, чи яка в неї посада — невідомо, але є в неї фото в соцмережах на банері МОН, і пішла вона перевіряти училища з розрізом до трусів, і з декольте таким. Галичани, що зараз хейтять — сноби чи трохи розбираються в діловому етикеті?».

В інтернеті почали робити меми, висміюючи вбрання Тишкун.

«Дивно, що дівчина поряд з Садовим настільки не енергоефективно вдягнена», — пишуть користувачі.

«Категорично проти кпинів із радниці замміністра освіти, яка завітала до Львова. По-перше, вона симпатична. По-друге, побожна, що засвідчує хрестик, яким, переконаний замилувалися добродії Садовий, Паска і Москаленко. По-третє, особисто я десь із класу восьмого хотів би таку освітянку. А по-четверте, уявіть собі, як на неформальній вечері вищеозначені панове дружно затягують: „Вчителько моя, зоре світова! Звідки виглядати, де тебе знайтиииииии“!» — написав журналіст Роман Онишкевич у своєму Фейсбуці.

У мережі також звернули увагу на хрестик помічниці міністра:

Сама Христина Тишкун, реагуючи на окремі коментарі, написала, що кожен одягається, як йому зручно і комфортно.

Фото з Instagram

Читайте також: До Віндзорського замку увірвався озброєний чоловік

Схожі новини