Передплата 2024 «Добра кухня»

До Віндзорського замку увірвався озброєний чоловік

  • 25.12.2021, 19:15
  • 1 137

Там Єлизавета II святкувала Різдво

До Віндзорського замку увірвався озброєний чоловік
До Віндзорського замку увірвався озброєний чоловік

Поліція арештувала озброєного чоловіка, який увірвався на територію Віндзорського замку, де відбувалося святкування Різдва за участі британської королеви Єлизавети II.

Як повідомляє Sky News, місцеву поліцію викликали до Віндзорського замку близько 8:30 ранку за місцевим часом 25 грудня. Вони арештували 19-річного чоловіка із Саутгемптона. За цим інцидентом проводиться розслідування.

«Чоловіка заарештовано за підозрою у проникненні в охоронювану територію та зберіганні бойової зброї. Наразі він перебуває під вартою», — сказала суперінтендант поліції Ребекка Мірс.

За даними видання, цього року королева Єлизавета II порушила традицію і вирішила святкувати Різдво у Віндзорі. Це її перше Різдво після смерті чоловіка принца Філіпа, шлюб із яким тривав 73 роки.

Водночас ВВС повідомляє, що 25 грудня королева звернулась до нації з особистим різдвяним посланням. У ньому вона віддала шану своєму чоловікові та сказала, що відчула його присутність у цей у святковий період.

«Різдво може бути важким для тих, хто втратив близьких. Цього року особливо я розумію чому». І попри те, що я і моя родина сумуємо за ним, я знаю, що він хотів би, щоб ми насолоджувалися Різдвом", — сказала Єлизавета II, згадуючи здатність принца Філіпа «вичавлювати веселощі з будь-якої ситуації».

Фото з сайту Всвіті.

Читайте також: Учасники гурту «Nirvana» відповіли на позов «хлопчика з обкладинки»

Схожі новини