Передплата 2024 «Добра кухня»

Заступника голови МВС звільнили

  • 13.12.2021, 11:35
  • 516

Кабмін звільнив заступника голови МВС Олександра Гогілашвілі через негідну поведінку на блокпості в Донецькій області

Про це повідомляє Цензор. НЕТ із посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

«Кабмін звільнив Гогілашвілі», — повідомило джерело Цензор.НЕТ.

Нагадаємо, що заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі влаштував «розборки» з поліцейськими на блокпості в Краматорську.

Засідання Кабміну відбулось у понеділок, 13 грудня, в онлайн-режимі, обговорювали тільки це питання. Офіційно рішення оприлюднять пізніше, коли його підпише премʼєр-міністр Денис Шмигаль.

На роботу в Міністерство внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі вперше потрапив у вересні 2019 року — і відразу на посаду заступника міністра Арсена Авакова. У МВС він відповідав за боротьбу з наркотиками та реабілітацію наркозалежних. До цього Гогілашвілі багато років був публічним спікером «Міжнародної антинаркотичної асоціації». Крім іншого, ця організація за гроші позбавляє від нарко- й алкозалежності, організовує курси реабілітації. Там Гогілашвілі познайомився з керівником «Кварталу» і майбутнім президентом Володимиром Зеленським. Він, як і багато інших знаменитостей, приїжджав підтримувати підопічних асоціації. Крім цього, дружина Гогілашвілі — Марія Левченко — багато років працює особистим помічником Зеленського.

Читайте також: Секретарка Зеленського отримує зарплату у студії «Квартал 95»

Схожі новини