Передплата 2024 ВЗ

Перехрестя вул. Бандери – вул. Антоновича, що у Львові, відкрито для руху транспорту

  • 01.11.2021, 11:15
  • 577

У Львові відкрили перехрестя для вільного руху транспорту

Як повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк, сьогодні з 08.00 год відкрито для проїзду транспорту перехрестя вул. Бандери — вул. Антоновича. Відповідно від сьогодні по цьому перехрестю відновлять курсування автобусні маршрути № 33 і 38 та тролейбусний маршрут № 29.

«Сьогодні ми відкрили для проїзду перехрестя вул. Бандери з вул. Антоновича. Відтак проїзними є вул. Русових і вул. Митрополита Андрея, а вул. Бандери є проїзною на ділянці від вул. Чупринки до вул. Антоновича», — повідомив Микола Власюк.

Нагадаємо, за інформацією управління транспорту ЛМР, у зв’язку із відкриттям для проїзду перехрестя вул. С. Бандери — Антоновича, по вул. Антоновича буде відновлено курсування автобусів міських автобусних маршрутів № 38 та № 33 у напрямку до центру. У зворотному напрямку курсування автобусів вказаних маршрутів буде здійснюватися відповідно до тимчасових схем руху на час проведення ремонтних робіт на вул. Бандери.

Також від сьогодні, 1 листопада, тролейбус № 29 курсуватиме у напрямку до центру міста за маршрутом: Аеропорт — вул. Любінська — вул. Окружна — вул. Антоновича — Університет — Університет — вул. Городоцька — вул. Кульпарківська — вул. Окружна — вул. Любінська — Аеропорт.

«Відновить свій рух по вул. Антоновича і тролейбус № 22. Однак з 2 листопада. Через наступний етап реконструкції тролейбусної лінії на перехресті вул. Кульпарківська — вул. Наукова, тролейбус курсуватиме за частково зміненим маршрутом — через вул. Рубчака та вул. Володимира Великого, а саме: Автовокзал — вул. Рубчака — вул. В. Великого — вул. Кульпарківська — вул. Антоновича — Університет — вул. Городоцька — вул. Кульпарківська — вул. В. Великого — вул. Рубчака — Автовокзал», — повідомили у ЛКП «Львівелектротранс».

Також від сьогодні повноцінно відновить свою роботу тролейбусний маршрут № 27 «Скнилів — Університет».

Читайте також: Річниця утворення ЗУНР: що заплановано у Львові

Схожі новини