Передплата 2024 ВЗ

Влада Зеленського продовжує стежити за Порошенком

  • 28.10.2021, 16:05
  • 578

Біля будинку Порошенка помітили автомобіль Фольксваген універсал білого кольору із затемненими вікнами, номерний знак АА 2984ЕН

Про це пише пресслужба ЄС.

Скрін із відео камер спостереження
Скрін із відео камер спостереження

Як з’ясувалося, такий номерний знак відсутній у базі автомобільних номерів і є номером прикриття для правоохоронних органів, що означає, що спостереження за Петром Порошенком відбувається за вказівкою влади.

Про ганебний факт незаконного стеження одразу у відповідний до закону спосіб була повідомлена Національна поліція України.
Адже це не перший факт переслідування лідера партії «Європейська Солідарність».

12 червня 2020 року народні депутати з фракції «Європейська Солідарність» подали до Офісу Генпрокурора заяви про злочин щодо незаконного стеження за п’ятим Президентом України, лідером партії Петром Порошенком. Співголова фракції «Європейська Солідарність» у Верховній Раді Артур Герасимов оприлюднив фотографії автівок з неіснуючими в базі номерними знаками, які були зафіксовані поблизу помешкання п’ятого Президента.

Утім, цей злочин не розслідується, як і інші злочини проти Петра Порошенка.

Як відомо, 24 серпня під час Маршу Патріотів на Петра Порошенка було здійснено напад. Виконавця нападу відпустили, а розслідування щодо замовників та організаторів саботуєтьсясиловиками за вказівкою з Офісу Зеленського.

Останнім часом влада почала використовувати проти Петра Порошенка та членів партії «Європейська Солідарність» найнятих «тітушок». Зокрема, 8−9 жовтня ветерани АТО зафіксували факти організації проплачених акцій та провокацій у тому ж таки Козині біля будинку Порошенка.

«Європейська Солідарність» вимагає від влади негайно припинити політичні переслідування та тиск на лідера опозиції.

Читайте також: Хто винний? — Порошенко

Схожі новини