Передплатити Підтримати

Рецепт смачного кабачкового паштету

Рецепт смачного і простого у приготуванні паштету з кабачків


«Дивогляд» пропонує вашій увазі рецепт паштету з кабачків, який стане вашою найулюбленішою закускою.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • кабачки — 1 шт
  • бринза — 50−70 гр
  • часник — 1 зубчик
  • сметана — 1−2 ст. л
  • зелень (кріп, петрушка) — 1 пучок
  • рослинна олія — 2 ст.л.

ПРИГОТУВАННЯ:

Кабачки наріжте кубиками та підсмажте на сковороді. Коли вони будут готові - перекладіть їх до блендера, а зверху киньте зелень, томати, бринзу, сіль мелений перець, сметану або несолодкий йогурт та оливкову олію.

Читайте також: Як приготувати баклажани на зиму з медом і чилі