Передплата 2024 «Добра кухня»

Батьки заплатять синові 30 тисяч доларів за викинуте порно

  • 07.09.2021, 20:20
  • 1 955

Суд в Мічигані (США) зобов'язав батьків заплатити синові $30 441 компенсації за його колекцію порнографії, яку вони викинули

43-річний Девід Веркінг наполягав, що вони не мали права викидати його коробки з фільмами, журналами та іншими предметами еротичного характеру.

Видання AP додає, що суддя Пол Мелоні ухвалив рішення про суму виплати через вісім місяців після того, як чоловік виграв судовий позов проти своїх батьків. Окрім того, мама і тато американця мають компенсувати синові витрати на адвоката — $ 14,5 тисячі.

Девід жив у батьків 10 місяців після розлучення в 2016 році. Потім він посварився з ними і переїхав в штат Індіана, залишивши в будинку свої речі, в тому числі й колекцію порно. Згодом чоловік виявив, що коробки, вміст яких він збирав з юності, пропали. За підрахунками Веркінга, на касети і журнали він витратив близько $ 29 тисяч.

Батьки ніколи не приховували, що вони причетні до зникнення колекції. «Чесно кажучи, Девід, я надав тобі велику послугу, позбувшись від усього цього», — заявив батько синові в електронному листі.

У 2019 Девід подав на батьків до суду. У 2020 році суддя задовольнив клопотання, але суму компенсації затвердили тільки у 2021-му.

Читайте також: ДНК Наполеона виставили на аукціон (фото)

Схожі новини