Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В Ізраїлі скасовують маски

  • 07.06.2021, 11:15
  • 633

З 15 червня в Ізраїлі буде скасований масковий режим у закритих громадських приміщеннях. Таке рішення 6 червня ухвалили експерти програми боротьби з коронавірусом «Щит Ізраїлю»

Фото умовне
Фото умовне

Винятком поки залишаться школи. Діти продовжать носити маски на заняттях, адже більшість школярів не щеплені від COVID-19. Однак, якщо тенденція до зниження захворюваності збережеться, мінохоронздоров'я пізніше ще раз обговорить це питання.

Міністерство охорони здоров'я очікувало, чи не призведе зняття інших обмежень на початку червня до зростання захворюваності. Однак, судячи з даних, цього не сталося.

5 червня серед мешканців країни не було виявлено жодного нового випадку зараження — всі інфіковані коронавірусом прибули з-за кордону.

Також можна буде не носити маски в аеропорту «Бен-Гуріон». Але на тих пасажирів, які відлітають і прибувають, як і раніше, поширюються інші обмеження. МОЗ продовжує додавати країни в «червоний список». Ізраїльтяни, які повернулися з епідемнебезпечних держав, надалі будуть зобов'язані відбувати карантин — і навіть якщо вони щеплені або перехворіли.

Читайте також: Ізраїль заявив, що від препарату Pfizer можливі випадки міокардиту

Схожі новини