Передплата 2024 «Добрий господар»

ДМВП — найважливіший елемент нормальної роботи двигуна

  • 31.05.2021, 13:57
  • 1 288

У багатьох силових агрегатах використовується така деталь, як датчик масової витрати повітря (ДМВП). З його допомогою відбувається підготовка необхідної кількості повітря для роботи двигуна.

На основі відповідних показань датчика визначається якість роботи силового агрегату в цілому. Датчик вважається елементом електронної системи двигуна і безпосередньо впливає на показники роботи уприскування палива.

Показники, які отримує датчик і надалі готує обсяг повітря, коригуються багатьма іншими елементами. Саме тому датчик дмвп є найважливішим компонентом силового агрегату. При виявленні несправності необхідно відразу звертатися в магазин для покупки нового елемента. Допомогу в цій справі запропонує інтернет-магазин «Oiler».

Коли потрібна заміна датчика?

Є кілька показників і ознак, що означають вимогу по заміні датчика:

  • істотно збільшилися витрата палива;
  • з’явилися великі провали при розгоні;
  • на холостому ходу високі або низькі обороти;
  • загорілась лампочка «CHECK ENGINE»;
  • мотор погано заводиться.

Найчастіше елемент ламається через природний знос. У більшість моторів ДМВП має ресурс 150 тисяч кілометрів. Надалі необхідна заміна, і бажано купувати нову деталь.

Передчасний знос не є рідкістю. Йому передує не дуже часта заміна повітряного фільтра, загальний незадовільний стан двигуна, а також порушення роботи в електроніці автомобіля, що призведе до зносу основних компонентів деталі.

Як вибрати і купити ДМВП?

Помічником у цій справі буде компанія «Oiler», асортимент якої включає велику кількість пропозицій для автомобілів різного типу. Попередньо в каталозі необхідно вказати модель, марку та модифікацію машини, а для більшої точності вибору необхідно вказати VIN-код. Якщо в цьому випадку виникнуть складності, тоді слід попросити допомоги у відповідальних співробітників і менеджерів компанії.

Доставка деталей здійснюється по всій Україні. Якщо запчастину хочеться встановити і відразу скористатися оновленим двигуном, варто звернутися на фірмове СТО «Oiler». Фахівці не тільки встановлять деталь, але і проведуть при необхідності адаптацію, щоб виключити ймовірні проблеми при роботі. При належному обслуговуванні авто всі куплені деталі прослужать багато років без поломок.