Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Адель схудла на 25 кілограмів, Агілера на 38, а Джессіка Сімпсон на 45!

Знаменитості, які позбулися зайвої ваги на карантині і готові до пляжного сезону

Як бачимо, на карантині набрали у вазі далеко не всі. Деякі зірки, навпаки, змогли позбутися зайвих кілограмів і постали перед шанувальниками у новій чудовій формі. Як їм вдається схуднути?

40-річна Крістіна Агілера за де­сять місяців схудла аж на 38 кіло­грамів. І знову стала схожою на ту тендітну дівчину з мюзиклу «Бур­леск» (у 2009 році). Щоб позбути­ся зайвої ваги, вживала максимум 1600 калорій на день і дотримува­лася «Веселкової дієти», згідно з якою продукти треба обирати за їх­нім кольором.

Агілера також займалася пілате­сом, йогою і силовими вправами. Подейкували, що зробила ліпосак­цію і використовувала добавки для схуднення, однак переконливих підтверджень цього нема.

Після розлучення з чолові­ком 33-річна британська співач­ка Адель шокувала шанувальни­ків різким схудненням. Це було у грудні 2019 року. Однак торік змогла скинути ще більше за­йвих кіло. Її тіло стало підтягну­тим, а риси обличчя — чіткіши­ми. Кажуть, Адель займається пілатесом і кардіо, а також си­дить на дієті «сиртфуд».

Ця дієта ґрунтується на споживанні особливого виду білка — сиртуїну, який містить­ся у рослинній їжі. Він бере участь у метаболізмі, відпові­дає за ланцюжок ДНК і активує гени, які переробляють жири. Завдяки такому підходу Адель втратила понад 25 кілограмів!

Американська співачка, те­леведуча і дизайнер Джессі­ка Сімпсон (40 років) все жит­тя боролася з зайвою вагою. Після народження третьої ди­тини важила… 108. Їй вда­лося скинути 45 кілограмів і вона зуміла вдягнути джинси 14-річної давнини.

Почала з ходьби — багато гуляла з дітьми, а телевізор дивилася на біговій доріжці. Згодом до ходьби додалися і регулярні тренування з про­фесійним тренером: займа­лася тричі на тиждень по 45 хвилин.

При цьому пила багато води, вживала лише пісні біл­ки і овочі, запровадила п’ять прийомів їжі суворо у певні години. Хоча іноді дозволя­ла собі з’їсти щось смачнень­ке. Важливий пункт, про який каже Джессіка, — сон.

Австралійська акторка, сценаристка та продюсер­ка 41-річна Ребел Вілсон роз­повідала на початку кар’єри, що саме зайва вага стала її щасливим квитком у світ кіно. Попри це, зізнавалася, що страждає від гормонального дисбалансу і тому так швидко набирає вагу. 2020-го ґрунтов­но зайнялася здоров’ям: стала більше гуляти, бігати, займа­тися у фітнес-клубі, відмови­лася від цукру і фаст-фуду.

Якщо раніше приховувала свої форми під одягом овер­сайз, то тепер носить спор­тивні костюми, що обтягу­ють гарне тіло. Актриса щодня тренується і стежить за хар­чуванням. Можливо, додатко­вою мотивацією для схуднення стало нове кохання.

Був момент, коли донька легендарного британського рок-виконавця Оззі Осборна 35-річна Келлі щезла з поля зору. Однак коли знову постала перед публікою, усі втра­тили дар мови. На карантині епатажна співачка скинула 40 кілограмів. Змінилася не лише її фігура, а й обличчя. Вона переконувала, що річ лише у правильному харчуванні і за­няттях спортом.

Однак згодом розкрила таємницю екстремального схуд­нення. Зірка зробила операцію зі зменшення шлунка. Кел­лі зізнається, що це було найкраще рішення у її житті, і їй байдуже, що будуть казати про неї. Щоб підтримувати фор­му, дотримувалася веганської дієти і щоденно тренується. За день проходить щонайменше три кілометри, займається йогою і кардіонавантаженнями.

Схожі новини