Передплата 2024 ВЗ

Угги знову у моді: із чим носити улюблене взуття

  • 20.12.2020, 20:15
  • 4 306

Ймовірно, в мережі ви вже зустрічали теплі зимові аутфіти, у яких інфлюенсери обирають зручне взуття від бренду UGG. Тренди нульових знову повертаються в моду, тож якщо ви любите йти в ногу з сучасними тенденціями – радимо вам звернути увагу саме на це взуття

Угги вже давно завоювали популярність в цілому світі. Їх люблять не тільки за оригінальний дизайн, але й за комфорт. Сьогодні взуття, яке створювалося виключно для тепла та зручності значно змінилося, тож його можна обирати в різних кольорах та фактурах. Про це повідомляє 24 канал.

Зимове взуття з овчини вперше одягнула та показала на вулицях Нью-Йорка Емілі Ратажковські. Згодом у цьому взутті побачили Ріанну, Сару Джессіку Паркер та Джіджі Хадід.

Лише декілька років тому всі в один голос повторювали, що угги — це жахливий тренд, втім вже зараз все частіше можна побачити на теренах інтернету цікаві образи зі зручним зимовим взуттям бренду UGG.

Угги чудово доповнюють спортивний та повсякденний образ. Їх можна носити із джинсами Skinny, легінсами, спортивними штанами прямого чи завуженого крою.

Трендовими залишаються традиційні моделі — замшеві угги базових кольорів без декоративних елементів. Із цікавих та досить стильних варіантів можна знайти угги з короткими ремінцями. Виглядають вони досить стримано та доречно, тож не перевантажать образ, лише доповнять його.

Які угги варто обирати цієї зими

Стильні угги з ремінцем / Фото: 24 канал
Стильні угги з ремінцем / Фото: 24 канал

Схожі новини