Передплата 2024 ВЗ

Готуємось до святкувань: п'ять модних стрижок зимового сезону

  • 07.12.2020, 20:15
  • 17.9K

Зима ідеально підходить для експериментів зі своїм волоссям. Також у цю пору кожній жінці хочеться змін як у житті, так і в зовнішньому вигляді. Модна стрижка може стильно оновити ваш імідж, додати ефектності образу та підкреслити красу вашого обличчя

Щоб перевтілитися без зайвих зусиль, достатньо лише зробити модну стрижку. Cosmopolitan поділився ідеями, як підстригтися взимку 2020−2021.

Боб-каре

Характерною особливістю такої зачіски є подовження спереду. Важливо правильно виміряти пропорції, вибрати потрібну довжину передніх пасом, аби стрижка не робила голову плоскою, а обличчя — круглим і повним. Технологія виконання цієї стрижки досить складна, тому потребує досвіду.

Боб-каре загалом є універсальною стрижкою. Це кращий варіант для дівчат, які не готові до радикальних змін, але хочуть оновити свою зовнішність.

Каскад

Ще одна універсальна стрижка. Особливо вона пасує тим дівчатам і жінкам, у кого від природи хвилясте та кучеряве волосся. Не має значення — тонкі пасма або товсті. Каскад ідеальний для власниць круглого, овального, прямокутного обличчя.

Піксі

Екстравагантна, грайлива, водночас ніжна і жіночна стрижка піксі останнім часом перебуває на самому піку моди, і знаходить все більше і більше прихильниць. Настільки оригінальну назву стрижка отримала на честь кумедної істоти з англійської міфології. Піксі — це маленькі симпатичні ельфи, тому і зачіска, названа на їх честь, робить своїх носіїв трішки схожими на казкових фей.

Цей варіант підійде для елегантних леді, які й в одязі надають перевагу класиці. Якщо пофарбувати волосся в темний колір, то візуально обличчя буде здаватися довшим і вужчим, а світлий колір, навпаки, візуально розширить обличчя. Цей варіант категорично не рекомендується дівчатам з широкими плечима, оскільки з цією зачіскою голова виглядатиме непропорційно маленькою.

Не підійде така зачіска, якщо волосся товсте і сильно в'ється, оскільки на кучерявому волоссі складно сформувати пір'їнки — основну «фішку» цієї стрижки. А ось на тонке волосся піксі лягає непогано. Невелика довжина прядок зробить волосся візуально більш густим і об'ємним.

Стрижки із чубчиком

Варіантів зачісок з чубчиком величезна кількість. Він може бути довгим, коротким, прямим або асиметричним. Ваш стиліст підкаже, який саме пасуватиме саме вам.

Паж

Мати завжди акуратну зачіску, яка довго тримає форму, легко вкладається, виглядає жіночно і буде практичною в побуті, можна і потрібно. Ідеальним варіантом, що об'єднує всі ці переваги, є стрижка паж. Її можна зробити на волоссі будь-якої довжини, а після стрижки за волоссям стане легше доглядати.

Паж пасує всім дівчатам та жінкам, тому що існує безліч різновидів і способів втілення даної моделі.

Схожі новини