Передплата 2024 «Добра кухня»

ТОП-3 найкомфортніших автомобілі для зими

  • 30.11.2023, 16:34
  • 664

Ідеальний автомобіль, придатний для легкої їзди по снігу та льоду — позашляховик, який вимагає більше, ніж просто відмінного зчеплення з дорогою, що забезпечує повний привод. Звісно, важливо мати достатньо потужності для подолання завірюх і крижаних доріг

Також в холодну пору року, як ніколи, стають важливими стандартні або додаткові опції, такі як обігрів сидінь, керма, лобового скла і дзеркал заднього виду та дистанційний запуск двигуна.

Ми підготували для вас 3 позашляховики, які мають всі необхідні опції, щоб допомогти вам подолати будь-які зимові труднощі.

  1. Land Rover Discovery

Коли йдеться про поїздки зимовим бездоріжжям, небагато розкішних кросоверів можуть зрівнятися з автомобілями Land Rover. Перлиною модельного ряду бренду є Land Rover Discovery, який вже протягом майже 35 років залишається справжньою візитівкою британського автовиробника.

Окрім інноваційного повного приводу, вражаюче високого кліренсу та обігріву крісел, він також підкорює рядом новітніх опцій, таких як Terrain Response, проєкційний екран та саундбар Meridian. Тепер ви можете легкістю подолати зимові вибрики, насолоджуючись улюбленим контентом, подорожуючи з комфортом і впевненістю.

  1. Toyota RAV4

Це дуже зручний та легкий у користуванні, ефективний повнопривідний SUV. Завдяки останньому рестайлу, новий Тойота RAV4 отримав покращену продуктивність та рішучіший зовнішній вигляд, з посиленим захисними пластинами днищем.

Проте зауважимо, всі можливі версії RAV4 успішно долають брід і неглибокий сніг. Залежно від вибраної комплектації доступні підігрів передніх сидінь та керма, датчики дощу й парктроніки. Двигун, потужністю у 203 кінські сили у тандемі з 8-ступінчастою автоматичною трансмісією, легко й продуктивно задає автомобілю енергічного руху.

Вражає феноменальність цього кросовера. Адже, починаючи з 1995 року він входить до світових лідерів серед найкращих SUV для зимового періоду. Тому й не дивно, що Тойота RAV4 такий популярний серед українських автопоціновувачів. Він заслужено визнаний надійним компаньйоном, готовим до будь-яких дорожніх випробувань.

  1. Jeep Grand Cherokee

Флагман серед модельного ряду автомобілів Jeep. Це універсальний позашляховик, який відмінно себе поводить як у місті, так і на бездоріжжі чи пустелі. Хоча це авто немає такої тотальної Wranglerівської всюдихідності, проте Гранд Черокі перемагає свого атлетичного побратима за рівнем комфорту та наявністю величезної кількості інноваційних технологій допомоги водію.

Повний привід і обігрів сидінь вже входять до стандартного обладнання. Кросовер вражає не тільки своєю суворо-агресивною зовнішністю, яку підкреслюють масивні 18-дюймові колеса, але також і можливістю вибрати свій ідеальний автомобіль серед трьох варіантів повного приводу та системи управління тягою Selec-Terrain, яка має п’ять режимів налаштувань для їди за різних умов.

Крім вищезазначених параметрів, всі ці кросовери пройшли високі стандарти безпеки та краш-тестування. Їхні системи сліпих зон та виявлення пішоходів роблять поїздку ще безпечнішою.

Зимовий період може бути справжнім випробуванням для автомобілів, але вибираючи один із них, ви можете бути впевнені у своїй безпеці та комфорті на дорозі.

Схожі новини