Передплата 2024 «Добра кухня»

Зима близько: назвали сім модних трендів холодного сезону

  • 26.11.2020, 20:35
  • 11.3K

Зима – найкращий час для багатошарових образів, об’ємних речей, головних уборів і масивних черевиків

Видання «Вона» пропонує вам сім модних речей сезону осінь-зима 2020/2021, які будуть вдало виглядати як в реальному житті, так і на фотографіях.

Кольорова плюшева шуба

Не знаєте, який верхній одяг купити для зими? Якщо дублянка і пуховик вже є у вашому арсеналі, радимо придивитися до плюшевої шуби з кольорового хутра. Адже поки більшість модниць роблять ставку на чорний та інші темні відтінки, саме час виділятися з натовпу за допомогою яскравих фарб. Екошуба — той самий випадок.

Куртка з овчини

Підтримати загальне божевілля у верхньому одязі з овчини допоможе бомбер — по-перше, він виглядає актуальніше за плюшеву шубу (хоча вона все ще залишається в тренді), а по-друге, його легко комбінувати абсолютно з усім зимовим гардеробом, незалежно від того, чи то класичні вовняні штани, чи то спортивні штани на флісі.

Пуховик в клітинку

У новому сезоні героїні стритстайлу роблять ставку на пуховики оверсайз. Хтось носить їх як звичайну куртку, підкреслюючи навмисний гіпероб’єм, а хтось грає на контрастах і робить фігуру жіночнішою за допомогою пояса. У моді найрізноманітніші моделі і відтінки, але все ж є один лідер — жінки по обидва боки океану голосують за пуховик в клітинку.

Черевики на шнурівці з високими носками

Прийшов час для експериментів зі взуттям і аксесуарами. Влітку ми всі носили кеди з високими тенісними носками, а взимку модниці приміряють теплі вовняні шкарпетки з гірськими грубими черевиками. Причому такий дует доречний не тільки на природі, в місті — зі светром і міні-спідницею — він буде виглядати не менш цікаво.

Трикотажний жилет

Поки ви вибираєте новий затишний кардиган, ми шукаємо об’ємний трикотажний або (що краще для зими!) в’язаний жилет. Носити його можна як поверх легкої сорочки в офіс, так і на водолазках або джемперах. До речі, деякі модниці комбінують жилет із сукнями — від повсякденних трикотажних до шовкових комбінацій.

Вовняний або флісовий костюм

Серед актуальних зимових комплектів почесне місце займають вовняні костюми, які прийшли на зміну трикотажним. Вони асоціюються з комфортом і нагадують про затишні домашні посиденьки. Крім того, їх легко вписати в зимовий гардероб: дизайнери пропонують одягати вовняні костюми і на прогулянку, поєднуючи з дублянкою, і навіть в кафе або ресторан, доповнюючи масивними прикрасами.

Панама

Панама вигідно відрізняється тим, що підходить і до спортивного пуховика, і до елегантного пальто. Взимку 2020/2021 особливо актуальними будуть моделі з вовни, шкіри та фетру — в таких вам точно не продує вуха. А якщо ви любите зворушливі акценти, зверніть увагу на плюшеві панами в колекції Chanel.

Схожі новини