Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Львівська поліція взяла під варту двох жорстоких убивць

  • 15.04.2020, 19:15
  • 1 364

Поліцейські затримали двох 20-річних хлопців за вбивство подружжя пенсіонерів, яке напередодні трапилось у квартирі житлового будинку на вул. Моторній, що на Левандівці у Львові. Один із затриманих раніше винаймав у них помешкання

Про це 15 квітня повідомила Нацполіція Львівщини, інформує Zaxid.net.

Повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на вул. Моторній у Львові виявлено мертвими чоловіка та жінку надійшло у поліцію 13 квітня близько 10:30. Правоохоронці встановили особи загиблих — ними виявилась подружня пара, 66-річний чоловік та його дружина віком 67 років. На їх тілах були численні ножові поранення.

Читайте також: Потрійне вбивство під Одесою: чоловік жорстоко вбив всю родину

«Оперативники встановили, що до скоєння вбивства причетні двоє чоловіків віком 20 років. Один із них, львів’янин, раніше винаймав помешкання у загиблих. На його думку, в подружжя могла бути заощаджена значна сума грошей, тому він з товаришем, мешканцем Яворівщини, заманили чоловіка та дружину в квартиру, де сталось вбивство. Вимагаючи вказати, де заховані гроші, вони нанесли потерпілим численні ножові поранення, від яких ті померли. Після цього зловмисники заволоділи грошима і ювелірними виробами. 14 квітня вони були затримані», — розповів заступник начальника Нацполіції Львівщини Тарас Сабанюк.

Під час санкціонованих обшуків були вилучені ювелірні вироби, які вкрали з квартири, а також автомобіль BMW, яким користувались затримані.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за п. 1.п.2. п. 6. ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч.4 ст. 187 (розбій) К К України. Санкції статей передбачають максимальне покарання — довічне позбавлення волі.

Схожі новини