Передплата 2024 «Добра кухня»

«Рускій мір не пахне»: Дорн, Монатік та Дорофєєва знялися з рашистами-путіністами у ролику про коронавірус

  • 29.03.2020, 10:52
  • 2 154

Співки з України Іван Дорн, Монатік та Надя Дорофєєва знялися з російськими музикантами у ролику «самоізоляція» про карантин під час коронавірусу

Про це повідомив голова громадської організації «Українська Україна» Андрій Смолій у facebook, передає Еспресо.

«Ось так Україну в черговий раз втягують в „русскій мір“. Навіть на темі коронавірусу. В державі-агресорі запустили ролик „самоізоляція“ по боротьбі з коронавірусом. Він вийшов в програмі „Вечірній Ургант“, що йде на Першому каналі Росії, а також на YouTube цієї ж програми. Все було б добре, проте там відзначились так звані українські виконавці: Іван Дорн, Монатік та Дорофєєва (з „Время и Стекло“)», — написав Смолій.

За його словами, на відео вони фігурують з відвертими рашистами-путіністами.

«На відео вони фігурують з відвертими рашистами-путіністами: Тіматі, Кіркоровим, Ургантом та іншими. Ці ж люди схвалювали агресію проти України, окупацію Криму, а отже смерті наших Героїв на Донбасі. Сьогодні низка „українських“ гастролерів в черговий раз показали на чиєму вони боці. На шостому році війни вони беруть участь в рашистських роликах та легітимізують агресора в Україні, адже мають велику кількість прихильників тут. Ivan Dorn, Время и Стекло, MONATIK, вам нормально брати участь в таких проектах держави-агресора?», — запитав Смолій.

Схожі новини