Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Він би життя за неї віддав, а вона просто забула»: вдова Героя України Рибака обурилася піаром Тимошенко та заборонила їй згадувати ім’я загиблого чоловіка

  • 24.03.2019, 10:58
  • 924

Вдова Героя України Володимира Рибака, вбитого російськими терористами у 2014 році, заборонила використовувати ім’я її чоловіка кандидату в президенти Юлії Тимошенко у своїй виборчій агітації, а також називати його членом партії «Батьківщина».

Відповідну заяву Олена Рибак зробила у дописі на своїй сторінці у Facebook.

«Я, вдова Героя України Володимира Рибака, забороняю Юлії Тимошенко і її соратникам називати мого чоловіка В. Рибака членом партії „Батьківщина“! Вони не мають морального права навіть вимовляти його ім'я вголос, бо, очевидно, Володя при цьому „перевертається“ в труні!» — написала жінка.

Її обурило, що 18 березня Тимошенко, вперше за 5 років, приїхала до Слов'янська, де розташована пам'ятна меморіальна дошка Володимиру Рибаку, і зробила «зворушливу промову, як вони цінували Володимира Рибака і т. д. Так само Юлія Володимирівна сказала, що допомагає родині Героя».

Поруч з Тимошенко стояв її помічник А. Ярошенко, у якого вистачило совісті сказати, що він взагалі вивозив сім'ю з із зони АТО. Хочеться глянути йому в очі! Юлія Володимирівна не цікавилася моєю родиною 4,5 роки! Тільки один раз в травні 2014 року ця мільйонерка виділила мені одноразову матеріальну допомогу і ненадовго поселила в однокімнатній квартирі. На цьому допомога моїй родині була вичерпана", — наголошує вдова загиблого Героя.

Як передає телеканал «Прямий», вдова депутата міської ради Горлівки Володимира Рибака розповіла, що її чоловік життя б віддав заради кандидата в президенти Юлії Тимошенко, а лідерка «Батьківщини» взагалі забула про нього.

Про це Олена Рибак розповіла в коментарі журналістам.

«Він почав боротьбу всередині партії з корупціонерами, які просто туди йшли або щоб злити вибори і підзаробити, або зрадити, або з будь-якої іншою метою. Це не віддані були люди „Батьківщині“. Він збирав дійсно людей, які були готові … Я не знаю, як вона могла не оцінити його. Він би за неї життя віддав, він би зібрав їй армію…», — сказала Олена Рибак.

Вона розповіла, що Тимошенко обіцяла, що через тиждень приїде і привезе лист з відновленням у партії її чоловіка.

«Але якраз 17 числа його викрали, а 18 зустрічалася вже я з нею. І вона мені сказала, що через пів години його привезуть, але сама пропала на 6 годин, а потім уникала мене. Сказала „тримайтеся“ і призначила Ярошенко куратором з розслідування вбивства. Нічим не закінчилося. Потім, після похорону вона подзвонила і сказала „я приїду“. Ніхто не приїхав. Тому вона не відновила його, вона взагалі забула про нього, він їй не потрібен», — додала Олена Рибак.

Схожі новини