Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Напад на Дзідзя: поліція оголосила у розшук двох іноземців

  • 15.01.2019, 18:28
  • 962

Поліція оголосила у розшук двох іноземців, яких підозрюють у побитті лідера гурту «DZIDZIO» артиста Михайла Хоми.

Про це інформує прес-служба поліції Києва.

Поліцейські зазначають, що опитали потерпілого, відібрали пояснення у очевидців та вилучили відео з камер спостереження і з’ясували подробиці конфлікту.

Як відомо, зловмисники кілька разів вдарили Хому по голові та втекли двома автомобілями з місця події. Одну машину правоохоронці знайшли.

«Також встановили фігурантів, які нанесли тілесні ушкодження. Це — 36-річний та 33-річний іноземці, раніше судимі за підробку документів», — повідомив начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко.

Попередньо правоохоронці кваліфікували подію за статтею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу. Але пізніше перекваліфікували на ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) ККУ.

Підозрюваним заочно повідомили про підозру у вчиненні злочину та оголосили їх у розшук.

За скоєне їм загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Як повідомили у столичній прокуратурі «Українській правді», вони клопотатимуть в суді про дозвіл на затримання підозрюваних.

«У слідства є всі підстави вважати, що вони переховуються від правоохоронних органів, у зв'язку з чим Київською місцевою прокуратурою № 7 до Подільського районного суду м. Києва внесено клопотання обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а також клопотання про дозвіл на їх затримання з метою доставки до суду», — зазначила речниця прокуратури Києва Надія Максимець.

Схожі новини