Передплата 2024 «Добрий господар»

Моторошне вбивство студенток у Харкові: з’явилися нові загадкові подробиці

  • 07.01.2019, 16:58
  • 1 964

21-річний хлопець, який приїхав із Туреччини до Харкова і зарізав двох своїх землячок, залишив записку на могилі власного батька. Саме на кладовищі в Стамбулі його і затримали правоохоронці.

Про це повідомляє «Апостороф».

Як відомо, 20-річних туркень-студенток медфакультету ХНУ ім. Каразіна — Букет Йілдиз і Зейнеп Хусюнбей — поліція виявила мертвими в орендованій квартирі на вул. Валентіновскім у Харкові кілька днів тому. У обох дівчат було перерізане горло.

Підозрюваний у подвійному вбивстві — Цокмез Гусний Цан — колишній бойфренд однієї із убитих дівчат, а саме — Букет Йілдиз. Відомо, що хлопець прилетів до Харкова з Туреччини напередодні Нового року, щоб зустріти його з коханою, але в підсумку свято закінчилося трагедією. Через пару днів після вбивства він сів на літак і полетів до Туреччини.

Правоохоронці виявили його на кладовищі, біля могили батька. Перше, що сказав підозрюваний: «Я не вбивав!» З собою у хлопця був пістолет і ніж. Як повідомляють турецькі ЗМІ, також поліція знайшла на надгробному камені записку.

«У цьому світі немає справедливості. Якщо навіть мене посадять на 100 років до в'язниці, все одно я щодня несу своє покарання». Сенс записки в тому, що доля вже покарала його, коли забрала батька. І тюрма — не покарання для нього, тому що він давно вже живе з гіршим покаранням. У цій записці немає жалю про те, що він убив дівчат", — розшифрував записку студент з Туреччини.

За його словами, в тюрмі вбивця довго не протягне. «Йому теж залишилося життя зовсім небагато. У нас на батьківщині вважають, що скоро він загине. Тому що тих, хто позбавляє життя дівчат або дітей, незабаром вбивають свої ж співкамерники у в'язниці», — висловив співрозмовник думку співгромадян.

Тим часом в Туреччині рідні убитих дівчат готуються до похорону. За повідомленнями місцевої преси, обидві дівчини були єдиними дітьми у своїх сім'ях. Причому батьки Букет Йілдиз навіть не підозрювали, що у дочки є одержимий шанувальник.

Допитаний турецькими поліцейськими підозрюваний нібито зізнався, що давно готувався до цього вбивства і мав намір позбавити життя обох дівчат.

Досить дивною деталлю залишається запис відеокамер з Харківського аеропорту, на яких видно, як хлопець піднімається на ескалаторі в зону контролю, при цьому махає рукою і посилає повітряні поцілунки комусь, хто стоїть внизу.

Схожі новини