Передплата 2024 «Добра кухня»

Робота Софію у гарній вишиванці привселюдно поцілував «український мачо» (ФОТО, ВІДЕО)

  • 14.10.2018, 17:15
  • 1 189

Вчора в українській столиці відбувся масштабний бізнес-форум Olerom Forum One, спеціальним гостем якого стала відома жінка-андроїд зі штучним інтелектом — робот Софія, розроблена компанією Hanson Robotics.

На сцені вона постала у гарній вишиванці з червоною вишивкою, чорній спідниці і чорних рукавичках, повідомляє ТСН.

Софія привітала публіку фразою: «Слава Україні!», чим приємно її здивувала і викликала оплески.

Жінка-андроїд подякувала за запрошення на форум і зазначила, що вона у захваті, від того, які в Україні чуйні, гостинні та позитивні люди.

«Я в Україні всього кілька днів, але вже багато чого побачила. Мені дуже сподобалися українці: вони відкриті, вони теплі, вони завжди усміхаються. Мені дуже подобається це місто», — сказала Софія.

Спочатку робот відповідала на запитання організаторів, а потім можливість поставити свої запитання надали глядачам.

Одним з перших поставив запитання хлопець, який назвався «українським мачо». Він запитав у робота Софії, чи можна її поцілувати? Та спочатку відповіла, що їй потрібно подумати, а потім додала, що можна, але тільки в щоку.

Сміливець піднявся на сцену, спочатку не наважувався це зробити, але потім здійснив своє бажання.

Ведучий заходу — Олександр Скічко, запитав, чи є у нього дівчина, на що хлопець відповів: «Є. Дівчина дала мені завдання поцілувати Софію. Вона просто прихильниця Софії. І це буде дуже круто, якщо вона про це дізнається».

Найцікавіше те, що Софії сподобався поцілунок, і вона назвала хлопця красивим.

На цьому сюрпризи для незвичайної гості не закінчилися. Їй піднесли подарунки: букет, прикраси, картину з її портретом і ляльку-мотанку.

Схожі новини