Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Принцеса Діана з того світу через екстрасенсів передала послання принцу Гаррі і Меган Маркл

  • 29.09.2018, 12:13
  • 12.1K

Американські сестри-екстрасенси Террі і Лінда Джемісон, які відомі тим, що начебто входять в контакти з духами померлих, оприлюднили послання принцеси Діани з того світу до принца Гаррі і Меган Маркл.

За словами близнючок, відомих також, як «Нострадамуси на шпильках», Діана передбачила молодшому синові і його дружині, що їх шлюб незабаром потрапить в зону «турбулентності» і «нестабільності», і їхнє життя перетвориться «в бурю в склянці води».

Про це пишуть «Факти» з посиланням на британське видання Express.

Частково до цього будуть причетні родичі 37-річної Меган (як відомо, батько герцогині Сассекської, а також її єдинокровні сестри і брат вже заподіяли їй чимало неприємностей, публічно критикуючи пресі дружину онука королеви Єлизавети). Втім, розкол у сім'ю герцога і герцогині Сассекських будуть прагнути внести також і деякі зовнішні сили.

Як пише видання Express, принцеса хоче, щоб її молодший син знав, що вона в захваті від його вибору супутниці життя. Але що їх сімейне життя не буде повністю безхмарним. «Гаррі, я рада, що ти знайшов чарівну молоду жінку, яка розділяє твоє палке прагнення змінити світ. У найближчі місяці і роки до вас будуть прикуті всі погляди. Найменший ваш рух і всі помилки будуть прискіпливо розглядатися «, — нібито заявила Діана.

Принцеса підкреслила, що парі нелегко буде зберігати близькість в таких умовах, але вони зможуть подолати труднощі, якщо будуть єдині. «Проявляєте співчуття один до одного, слухайте одне одного з відкритими серцями. Довіряйте своїй половині, і знайте, що ваш шлюб був божественно зумовлений … Люди намагатимуться принизити вас, погасити ваше яскраве світло. Не дозволяйте вкрасти ваші душі», — наводять екстрасенси слова Діани, яка загинула в автокатастрофі в 1997 році.

Наостанок Діана напророкувала, що у пари буде двоє дітей. «Я бачу щонайменше двох малюків, які хочуть народитися на світ. І ви будете їм люблячими і відданими батьками», — підсумовує вона.

Близнюки Джемісон стверджують, що в їх тіла вселяються духи, які, водячи їх рукою, залишають письмові повідомлення. Принцеса Діана вже вступала з ними в контакт неодноразово.

Схожі новини