Передплата 2024 «Добрий господар»

Врятувати не вдалось: Помер новонароджений хлопчик, якого знайшли в коробці у Первомайську

  • 24.09.2018, 12:36
  • 592

У Миколаївській дитячій обласній лікарні померла новонароджена дитина, яку 14 вересня медики знайшли картонній коробці в Первомайську.

Про це повідомляється на сайті Управління охорони здоров'я Миколаївської ОДА.

Дитина померла вчора, 23 вересня.

«Незважаючи на всі прикладені зусилля медиків Миколаївщини, дитина, яку нещодавно залишили у „Вікні життя“ Первомайської лікарні і в подальшому перевели в обласну дитячу клінічну лікарню, померла», — йдеться у повідомленні.

Співробітники лікарні зробили всі можливі заходи для порятунку життя немовляти. Йому була надана вся необхідна допомога і проведені всі процедури по порятунку життєвих функцій, але, на жаль, дитині це не допомогло.

Раніше ВЗ повідомляв, що хлопчика залишили 14 вересня на території акушерського відділення Первомайської центральної міської багатопрофільної лікарні в картонній коробці, де близько 22:00 його і знайшли медики.

За словами головного лікаря Миколаївської обласної лікарні, травми на тілі дитини — це не наслідки побиття, як спочатку передбачалося, а наслідок сепсису. Причина сепсису невідома. Не підтвердилася, на щастя, і передбачувана раніше черепно-мозкова травма.

Схожі новини