Передплата 2024 «Добрий господар»

У Росії заявили, що стан здоров’я Сенцова не погіршився

  • 07.09.2018, 18:43
  • 420

Російський омбудсмен Тетяна Москалькова надіслала відповідь уповноваженій із прав людини України Людмилі Денісовій щодо стану здоров’я політв’язня Олега Сенцова.

Про це Денісова повідомляє у Facebook, додавши фото документів із відповіддю.

«Нарешті отримала відповідь від Уповноваженого Р Ф на одне із моїх численних звернень про стан здоров’я Олега Сенцова. Тетяна Москалькова повідомляє, що стан здоров’я у Олега не погіршився. Йому продовжують колоти внутрішні ін’єкції, а також надають підтримуючу суміш», — пише Денісова.

Москалькова зазначає, що Сенцов знову відмовився від госпіталізації до Лабитнангської міської лікарні. Він, нібито, посилається на відсутність хвороби та задовільні умови утримання і лікування в медичній частині колонії.

«Але ж ми усі добре знаємо, істинну причину його відмови. Оскільки в міській лікарні до нього ставляться жахливо. Йому не надають належної медичної допомоги і тиснуть психологічно. Що ж до питання якнайшвидшого обміну політв’язнями, на якому я постійно наголошую, Москалькова в черговий раз повідомила, що немає таких повноважень. Шкода, що знову не отримала детальної інформації щодо стану здоров’я Олега Сенцова та інших політв’язнів з відповідними підтверджуючими документами.», — пише Денісова.

Схожі новини