Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Корону «Міс Україна-Всесвіт» одягнули одеситці Каріні Жосан

Другий почесний титул першої віце-міс отримала львів’янка Наталія Болюх, а самбірчанка, «Холостячка» Галина Присташ стала кращою в Інтернет-голосуванні.

У Києві фінішував конкурс краси «Міс Україна-Всесвіт», де за звання кращої з кращих боролися вісімнадцять дівчат з різних регіонів України. Перемогу отримала 23-річна одеситка, спокуслива білявка Каріна Жосан (на фото). Каріна — професійна модель, бере участь у червоних доріжках популярних міжнародних фестивалів. Дівчина захоплюється подорожами. Титул першої віце-міс цього конкурсу дістався 23-річній львів’янці Наталії Болюх, яка у червні виборола корону «Міс Львів-2018».

Друга віце-міс — Валерія Рябченко із Сум, титул третьої віце-міс дістався Анні Дурицькій, яка родом з Білої Церкви. До речі, саме модель Анна Дурицька перебувала поруч із Борисом Нємцовим (ЗМІ пишуть, що це була його подруга) у момент убивства російського політика. Анна — єдиний свідок у цій справі, її викликали на допит.

Жителька Старого Самбора, що на Львівщині, учасниця і фіналістка шоу «Холостяк» Галина Присташ стала кращою під час Інтернет-голосування, яке відбулося на одному з гламурних сайтів. Титул «Міс глядацьких симпатій» виборола киянка, блогер в «Інстаграмі», бізнесвумен, випускниця Академії адвокатури України Яна Бєляєва. Яну неодноразово бачили у нічних клубах у компанії чоловіка співачки Ані Лорак — Мурата Налчаджиоглу. Не секрет, що турок давно зустрічається з цією моделлю, Ані Лорак важко переживає зраду чоловіка. Бєляєва прийшла на конкурс «Міс Україна-Всесвіт» з групою підтримки. Кожен вихід дівчини на подіум супроводжувався бурхливими оплесками. Добре вона себе проявила й в інтелектуальному конкурсі, хоча у ТОП-5 не потрапила.

Журналіст «ВЗ» поспілкувалося з львів’янкою Наталією Болюх. Дівчина каже, не розчарувалася, що стала другою, хоча мріяла про головну корону конкурсу краси. «Щиро вдячна кожному, хто вболівав за мене та рідний Львів, — каже дівчина. — Вважаю, що цей титул є не лише моєю заслугою та нагородою, а й досягненням всього міста». Гендиректор конкурсу краси «Міс Львів» Валерія Никифорець додала: «Цьогоріч „Міс Львів-2018“ Наталія Болюх гідно представила наше місто й отримала титул першої віце-міс. Великим досягненням сім`ї конкурсу „Міс Львів“ є титули, які здобувають дівчата на національних й міжнародних конкурсах краси. Нагадаю, Анна Андрес здобула титул „Міс Всесвіт“. „Міс Львів“ Андріана Хасаншин отримала головну корону „Міс Україна“, а згодом представила країну на найпрестижнішому світовому конкурсі краси „MissWorld“ у Лондоні».

З досьє «ВЗ»

Конкурс «Міс Україна Всесвіт» започаткований 2006 року і щорічно проходить в Україні під егідою найпопулярнішого у світі і престижного конкурсу «Міс Всесвіт». Його власники та організатори — велика американська корпорація WME | IMG.

Схожі новини