Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Еммі-2017": названі лауреати престижної ТВ-премії

  • 21.11.2017, 15:19
  • 1 038

США назвали лауреатів щорічної міжнародної премії Академії телевізійних наук і мистецтв "Еммі".

"Еммі-2017": названі лауреати престижної ТВ-премії
"Еммі-2017": названі лауреати престижної ТВ-премії

Згідно з інформацією на офіційному сайті "Еммі", нагороди вручили 11 лауреатам із восьми країн.

У понеділок, 20 листопада, у Нью-Йорку пройшла 45 щорічна церемонія вручення "Еммі". Серед її лауреатів опинилися британські актори Кеннет Брана (статуетка за роль у серіалі "Валландер") і Анна Фріл, яка зіграла головну роль у серіалі "Марчелла".

Нагорода в категорії "Документальний фільм" дісталася Великобританії за унікальний серіал "EXODUS: Our Journey to Europe", який розповів глядачеві про історію біженців із допомогою історичних зйомок самих же біженців.

Кращим драматичним серіалом став норвезький Mammon II. Нагородами також були відзначені телепередачі з Бельгії, Німеччини, Канади, Норвегії, Туреччини та Франції.

Наскільки відомо, раніше премія "Еммі" очікувала й американського актора Кевіна Спейсі. Однак у зв'язку зі спалахнулим секс-скандалом, після якого Спейсі звинуватили в домаганнях і навіть педофілії, телеакадемія позбавила зірку "Карткового будиночка" нагороди.

Нагадаємо, на сьогоднішній день Міжнародна телеакадемія базується у Нью-Йорку і об'єднує представників понад 60 країн і понад 500 медіакомпаній.

Джерело:Обозреватель

Схожі новини