Передплата 2024 «Добрий господар»

Українська красуня Ангеліна Усанова отримала головну корону Miss Eco International-2024 у Єгипті

Також отримала відзнаки в різних номінаціях престижного конкурсу краси

Фото «Міс Всесвіт Україна»
Фото «Міс Всесвіт Україна»

У єгипетському Каїрі фінішував міжнародний конкурс краси Miss Eco International-2024. Перемогу отримала киянка Ангеліна Усанова — володарка титулу «Міс Всесвіт Україна"-2023. Решту топпризових місць конкурсу розділили між собою красуні з Філіппін, Канади, Бразилії, Індонезії…

Як розповів для «ВЗ» представник конкурсу «Міс Всесвіт Україна» Юрій Гулевич, головну корону Ангеліні Усановій передала Miss Eco International-2023, представниця В'єтнаму, яка торік перемогла у цьому конкурсі.

Окрім перемоги і отримання престижного титулу Ангеліна Усанова також отримала інші нагороди: перше місце у номінації Miss Eco Best Resort Wear за кращий пляжний лук, третє місце серед екокостюмів «Світ у вогні», ТОП-5 кращих національних костюмів конкурс за костюм «Фенікс», ТОП-12 кращих виступів на конкурсі талантів, на якому вона виконала свою авторську пісню «Земля».

"Щаслива, що привезла в Україну титул такого рівня. Вже за місяць стану послом доброї волі ООН з питань екології та навколишнього середовища, щоб ще раз доносити до світової спільноти голос України, наголошувати на проблемах постраждалої природи, які несе вторгнення рф в Україну. Радію перемозі і вдячна за підтримку всім прихильникам. Особлива подяка моїй команді, яка в стислі терміни впоралась з підготовкою до конкурсу краси світового рівня", — ділиться враженнями Miss Eco International-2024 Ангеліна Усанова.

«Перше місце на конкурсі краси Miss Eco International-2024 — значна подія для нас. Україна давно не мала перемоги у світових конкурсах краси і от нарешті ми перемогли у дуже престижному конкурсі, який входить до п’ятірки кращих у світі. Не стримувала сліз… Хочу, щоб ця перемога Ангеліни Усанової стала перемогою кожного українця зараз і надихнула наших людей, надала їм сил йти далі і вірити, що все буде добре», — відзначила президентка конкурсу «Міс Україна Всесвіт» Анна Філімонова.

Киянка Ангеліна Усанова презентувала на сцені Каїру унікальний костюм «Фенікс», який був створений з пластику зі сміттєзвалища. Символізм костюма — третій рік наша держава перебуває у руйнівному вогні від широкомасштабного вторгнення рф. Для креативного вбрання було використано півтори тисячі пластикових ложок та понад 500 пластикових ножів, які майстри знайшли на сортувальній станції. Головний убір створений із шматків пластику та пластикових ножів. На секонд-хенді дизайнери шукали гардини, тюлі та штори. Камінці і стрази на сукні - не коштовні кристали від Swarovski, а зібрані із суконь, топів та майок із секонд-хенду.