Передплата 2024 «Добрий господар»

Магнітні бурі на 29 квітня — 5 травня 2024 року

За прогнозами учених-астрологів, цього тижня у космічній погоді слід очікувати переважно геомагнітної рівноваги, в якій переважатимуть дні зі слабким рівнем геомагнітної напруженості. Однак в один із них варто бути готовим до геомагнітного стрибка. Тож до чого слід бути готовим особам, що потерпають від впливу зміни геомагнітного фону Землі?

Слабкий рівень геомагнітної напруженос­ті прогнозують 29 та 30 квітня, а також 1, 2, 3 травня та на Великдень — 5 травня. У ці дні особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть відчувати погіршення настрою, зниження самооцінки та впевне­ності, головний біль, слабкість, порушення балансу і координації, підвищену агресив­ність, порушення сновидінь, погіршення зору та слуху, утруднення мови та мислен­ня, підвищену чутливість до електромагніт­них випромінювань, запаморочення, нудоту та втрату рівноваги, посилення хронічних за­хворювань, дратівливість та зниження робо­чої ефективності.

Геомагнітний стрибок слід очікувати у су­боту — 4 травня. Цього дня більшість людей можуть відчувати зниження працездатності, підвищену втомлюваність та слабкість, зни­ження імунітету.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочут­тя від впливу геомагнітних перепадів, біль­ше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте до­статньо води, відмовтеся від шкідливої їжі та напоїв, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою не­обхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене незду­жання — звертайтеся до лікаря.

Схожі новини