Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Подаруй тепло лапкам»

У найближчі вихідні відвідайте благодійний ярмарок для тварин

Кожен з нас може зробити життя пухнастиків комфортнішим.
Кожен з нас може зробити життя пухнастиків комфортнішим.

Можливо, ви не знали, але у світі всьоме відзначали ще й Котячий Новий рік! Робили це через два дні після того, як святкове шампанське відкоркували ми з вами, люди.

2 січня з Котячим Новим ро­ком привітали своїх вихованців у «Домівці Врятованих Тварин», що розташована у Львові. Цих пухнастиків у зоопритулку живе аж 93! — кимось покинутих, під­кинутих, колись поранених, але нині - оточених любов’ю і тур­ботою. Працівники «Домівки», за словами її засновника Орес­та Залипського, щодня намага­ються влаштувати своїм коти­кам свято. Утримують їх у теплі, безпеці пригощають смачним кормом. На Котячий Новий рік ще й поставили їм прикрашену ялиночку, щоб мяу-братія від­чувала аромат свята.

Сотні своїх мурчиків у «До­мівці» шукають дбайливих господарів. Десятки львів'ян уже взяли до своїх домівок цих красунчиків. І тепер почува­ються у своїх оселях ще більш затишно. Світлана Понома­ренко пише: «Дякуємо вам за нашу кішку! Взяли її весною 2023-го — донька не може на­тішитися.

Бажаємо щасливого прилаштування всіх котиків!".

Допомогти котам та іншим звірятам з «Домівки Врятова­них Тварин» покликаний і бла­годійний ярмарок «Подаруй тепло лапкам», який відбу­деться на території цього зоо­притулку (вул. Олекси Довбу­ша, 24) 13−14 січня. Виручені під час цієї акції кошти вико­ристають в інтересах врятова­них тварин, у тому числі - коти­ків, які, нагадуємо, теж мають новорічне свято.

Схожі новини