Передплата 2024 ВЗ

Вишукано, зручно і жодних тигрових принтів...

Де б ви не збиралися зустрічати Новий рік – у родинному колі, в гостях у друзів або в ресторані, вам доведеться вирішити важливе питання – що вдягнути, щоб вам було зручно, а виглядало ефектно і стильно

Оскільки символ 2022 року за китайським ка­лендарем – Чорний Во­дяний Тигр, в одязі для зустрічі Нового року можуть бути елементи золотистого, білого, пі­сочного кольорів, відтінки зе­леного й голубого, навіть теплі коричневі кольори, наприклад, теракотовий. Крім того, можна використовувати блискітки, па­єтки, тканини з люрексом тощо. Образ у світлих тонах вдало доповнять яскраві або контрастні аксесуари.

Спідниці

Вибір спідниці залежить від того, який верх ви плануєте до неї підібрати. Проста подовже­на спідниця добре поєднується з пишною яскравою блузою, а пишна спідниця підійде до вузь­кої блузи або приталеного жа­кета.

Штани

При виборі брюк насамперед орієнтуйтеся на свою фігуру. У Новорічну ніч варто вдягати тільки те, що вас прикрашає. Комусь пасують обтягуючі стрейчеві штани, а комусь – ши­рокі з розкльошеними штанина­ми. Як варіант – шкіряні штани або брюки-стрейч із люрексом. Їх можна доповнити легкою ту­нікою, що прикриває стегна.

Блузки

Святкові блузки – це елемент одягу, від якого віє романтикою. Широкі рукави, мереживні ман­жети або комір, рюші і волани, тканина, яка легко і красиво ля­гає по фігурі, зробить будь-яку жінку еталоном елегантності на новорічній вечірці.

Сукні

Сукня для зустрічі Нового року може бути традиційно ве­чірньою або коктейльною. Голо­вне, щоб вона була нарядною. Актуальні плаття з блискучих тканин або розшиті блискітка­ми.

Вечірня сукня металевого відтінку довжиною до підлоги виглядає витончено і чарів­но. На жаль, таку сукню можна вдягнути тільки в красиве про­сторе місце.

Простіший варіант – кок­тейльна сукня з довгим шлей­фом. Верх сріблястий, а низ – білий.

Брючні костюми

Щоб брючний костюм не нагадував про офіс, він пови­нен бути або нестандартним за кроєм, або з ефектної тканини. Якщо у вас є такий – сміливо вдягайте. Уважно поставтеся до вибору блузи або топіка під піджак. Врахуйте, що якщо рап­том ви захочете зняти піджак, ваш святковий образ не пови­нен через це перетворитися на звичайний.

Замість брючного костю­ма на новорічне свято можна прийти в комбінезоні. Якщо він вдало підібраний, то допоможе приховати недоліки фігури і до­дасть образу шарму.

Читайте також: «Зеленський поєднує у собі два архетипи – «паяца» і «дитини» (відео)

Схожі новини