Передплата 2024 «Добрий господар»

“Залишила вдома дворічну дитину, мушу привезти з конкурсу Miss/Mrs Plus Size UKRAINE корону”

43-річна львів’янка Ірина Олейко змагатиметься за титул, щоб показати якою є “фантастична жінка”

У суботу, 18 грудня, у київському національному театрі Лесі Українки відбудеться конкурс краси для пишних дам - Miss/ Mrs Plus Size UKRAINE 2021. Львів на цьому конкурсі представлятиме 43-річна Ірина Олейко, яка є багатодітною мамою. Ірина виховує п’ятеро дітей. Окрім материнства жінка реалізувала себе у роботі та соціальному житті. Її ключова місія на цьому конкурсі краси — показати, що жінка може бути успішною в усіх сферах.

Як розповіла Ірина Олейко для “ВЗ”, зараз вона перебуває в Києві, активно готується до суботнього конкурсу краси. “Сьогодні у конкурсанток була зустріч з психологом, нас вчили, як подолати хвилювання на сцені. Потім матимемо зустріч з представниками журі, - каже фіналістка конкурсу для пишних дам. - Налаштовую себе на перемогу. Залишила вдома дворічну дитину, мушу привезти з конкурсу Miss/ Mrs Plus Size UKRAINE корону”.

Ірина Олейко. Фото з відкритих джерел
Ірина Олейко. Фото з відкритих джерел

Запитую про мотиви участі в конкурсі для жінок Plus Size. "Змалечку уявляла себе на сцені. Тому вхопилася за можливість взяти участь у конкурсі Miss/Mrs Lviv Plus Size, що дав мені шанс реалізовувати всі мої давні мрії, - наголосила пані Ірина. - Зрозуміла, що не потрібно чекати, поки виростуть діти. Рухатись вперед треба, попри те, що їх іноді немає з ким залишити, що не завжди є сила і енергія. Бо жінка - це не робот, їй потрібен власний простір. Тепер я твердо знаю, що материнство не є завадою бути успішною, доглянутою та реалізованою жінкою”.

На конкурсі Miss/ Mrs Plus Size UKRAINE буде чотири виходи, серед яких — вихід в національних костюмах, дизайнерському одязі, вечірніх сукнях, купальниках. Ірина Олейко підготувала для виходу оригінальний національний костюм — “золота вишиванка” та віночок з яскравими помаранчевими квітами у весняному стилі. Жінка буде виходити на сцену під пісню “Дівчина весна”.

На конкурсі талантів під час знайомства фіналісток пані Ірина заспіває хіт Таянни “Фантастична жінка”. “Чому обрала саме цю пісню? Бо вона символізує мене — вмію поєднувати материнство та красиву жінку, - продовжує розмову Ірина Олейко. - І це при тому, що дуже багато часу займає сім’я. Не маю на кого залишити малих дітей, бо батьків вже немає в живих. Сама собі даю раду. Чоловік весь в роботі, працює електриком. Діти дружні, всі один за одним. У цій пісні я хочу показати, що материнство не є завадою, щоб бути красивою та успішною жінкою”.

Читайте також: Уперше в історії у конкурсі краси перемогла темношкіра жінка

Схожі новини