Передплата 2024 «Добра кухня»

Не знайшовши роботи, зацікавився жінками

У Тернополі затримали юнака зі Львова, який грабував панянок

Повертаючись увечері додому, 30-річна жителька Тернополя стала жертвою нападу. Невідомий підбіг до жінки ззаду, збив її з ніг та вихопив із рук сумку. На щастя, у пограбованої в кишені куртки залишився мобільний телефон...

Жертва нападу одразу зателефонувала в міліцію. Правоохоронцям вдалося затримати грабіжника по гарячих слідах. У цьому допомогла, зауважив начальник Тернопільського міськвідділу міліції Олександр Хілюк, жертва нападу, яка виявила неабияку витримку. Хоча молодиця добряче перелякалася, вона встигла добре роздивитися у темряві (напад відбувся близько 23-ї години) обличчя та одяг зловмисника. Його прикмети негайно отримали всі патрулі міліції, і один із них затримав схожого за описами молодика.

Ним виявився 19-річний житель Львова. Спочатку затриманий намагався довести, що жодного відношення до вуличного нападу не має. Та після упізнання жертвою мусив зізнатися, що вчинив напад. Й одразу почав “пробивати” правоохоронців на жалість. Сумним голосом розповідав, що приїхав в Тернопіль зі Львова шукати роботу. Разом зі знайомим винайняв у чужому місті квартиру. Та пошуки роботи виявилися марними, а гроші, які мав, закінчилися. Ось і пішов вперше в житті на злочин...

Поки хлопчина плакався на примхи долі, правоохоронці “пробили” його за своєю базою. З’ясувалося, що в рідному місті цей юнак вже відбував покарання за крадіжки. Наразі правоохоронці перевіряють, чи не причетний затриманий львів’янин до аналогічних вуличних нападів.

А тим часом...

У Франківському районі Львова жертвою грабіжників-“жайворонків” стала 40-річна жінка. На неї напали у під’їзді о 8-й ранку, коли пані вийшла зі своєї квартири. На жінку накинулися двоє чоловіків і силою забрали у неї сумку. Як на зло, того ранку жінка поклала в сумку 1900 доларів, 300 гривень та три паспорти (свій і рідних) з ідентифікаційними кодами.

Правоохоронцям через кілька днів після нападу вдалося затримати ранкових грабіжників. Ними виявилися 33-річний раніше судимий за грабіж львів’янин та його 34-річний товариш, який ще не має кримінального досвіду.

Схожі новини