Передплата 2024 «Добрий господар»

Взаємне кохання

Навчіться поважати свого партнера разом з усіма його відмінностями від вас. Однакових людей немає

Фото pexels
Фото pexels

І життя тому цікаве, що ми всі різні. Ідеальних людей не існує, і від того, як ми будемо ставитися до недоліків інших — миритися з ними, намагатися виправити їх, — залежить багато.

Якщо вас щось не влашто­вує, відверто говоріть про це

Нехай ваш партнер пояснить, чому він так чинить. Тільки тоді ви зможете дійти згоди. Вирішуй­те всі проблеми, як тільки вони з’являються.

Якщо є стосунки, вчіться до­мовлятися

Часи, коли наречену вибирали батьки, минули. Тепер культура стосунків між чоловіком і жінкою грає меншу роль, ніж раніше. Все залежить тільки від вас.

Навчіться слухати сво­го партнера — й тоді у ньо­го з’явиться відчуття опори

Відчуття близькості ніколи не з’являється само собою — над цим треба працювати. Коли близькос­ті немає, люди стають нецікавими одне одному. Діліться між собою планами на майбутнє. Не розці­нюйте весілля як угоду, завдяки якій ви проведете все життя ра­зом.

Стежте за особистою гігі­єною

Не можна недооцінюва­ти роль, яку вона грає у ваших стосунках. Не забувайте про секс. Це один з найважливі­ших елементів ваших стосунків. Розмови під однією ковдрою після гарного сексу створюють відчуття близькості. Ніколи не лягайте спати з негативними відчуттями. Постарайтеся по­збутися їх до сну. Не бійтеся про­сити пробачення. Кожен із нас робить помилки. І чим раніше вам вдасться їх виправити, тим краще.

Ви повинні залежати одне від одного, але не в усьому

По­вна залежність від партнера ро­бить нещасними обох. Зберігай­те самоповагу й почуття власної гідності. Вашій другій половинці буде легше любити вас, якщо ви самі любите себе. Співпрацюйте одне з одним. Чим тіснішим буде ваше співробітництво, тим кра­щими будуть ваші стосунки.

Нінель Кузнецька.

Схожі новини