Передплата 2025 ВЗ

Рисові котлети: хрусткі, ніжні та прості у приготуванні

Легкі, ароматні та золотисті - ці рисові котлети стануть чудовою альтернативою традиційним м’ясним стравам. Завдяки обсмаженій моркві та цибулі вони мають приємний смак і ніжну текстуру. Подавайте їх з улюбленим соусом або салатом — і насолоджуйтеся корисною домашньою стравою!

200 г вареного рису (наприклад, «Арборіо»), ½ невеликої моркви­ни, 1 невелика цибулина, 1 ст. лож­ка борошна, 2−3 ст. ложки олії - для обсмажування, хлібні крихти або па­нірувальні сухарі, сіль і чорний меле­ний перець.

Цибулю нарізати невеликими кубика­ми, моркву натерти на тертці. Обсмажи­ти на олії до прозорості цибулі. До варе­ного рису додати обсмажені овочі, сіль, перець та борошно. Ретельно переміша­ти. Сформувати невеликі котлетки, об­валяти їх у хлібних крихтах і обсмажити на олії з двох боків до рум’яної скоринки.