Передплата 2024 «Добрий господар»

Запечений буряк

Рецепт

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел
  • 4−5 буряків невеликого розміру
  • 1 ст. ложка кориці
  • 1 склянка апельсинового соку
  • 50 г олії

Буряк розрізати на дві або чотири частини і викласти у форму для запікання. Посипати корицею, скропити олією, налити апельсиновий сік і прикрити фольгою. Запікати в духовці за температури 180°C від 40 хв — 1,5 год, залежно від розміру буряка. Охололий викласти на блюдо і полити соком від запікання.

Такий буряк можна подати з очищеним від шкірки і плівок апельсином, нарізаним на сегменти, прикрасити цедрою і скропити оливковою олією.

Схожі новини