Передплата 2024 «Добрий господар»

Рулети з кабачків

Рецепт від читачів

Рулети з кабачків
Рулети з кабачків
  • 450 г молодих кабачків
  • 350 мл води
  • 0,5 ч. ложки солі
  • 1 ч. ложка цукру
  • 1 ст. ложка оцту 9%
  • 3 гілочки кропу
  • 1−2 зубчики часнику
  • 1 лавровий листок

На дно простерилізованої банки покласти нарізаний часник та кріп. Кабачок нарізати за допомогою овочерізки тонкими пластинами. Кожну кабачкову пластину скрутити рулетиком. Наповнити банку кабачковими рулетиками.

У каструлі довести до кипіння воду, додати сіль, перець, лаврове листя, варити кілька хвилин, влити оцет і зняти з вогню. Залити маринад у банку з рулетиками.

Стерилізувати заготовку 15 хв після закипання. Закрити банку герметично кришкою, поставити догори дном, накрити ковдрою і залишити на добу.

У маринад можна додати гвоздику, коріандр.

Ірина Литвин, м. Чернівці.

Схожі новини