Рулети з кабачків
Рецепт від читачів
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/471508/rulety-z-kabachkiv.jpg)
- 450 г молодих кабачків
- 350 мл води
- 0,5 ч. ложки солі
- 1 ч. ложка цукру
- 1 ст. ложка оцту 9%
- 3 гілочки кропу
- 1−2 зубчики часнику
- 1 лавровий листок
На дно простерилізованої банки покласти нарізаний часник та кріп. Кабачок нарізати за допомогою овочерізки тонкими пластинами. Кожну кабачкову пластину скрутити рулетиком. Наповнити банку кабачковими рулетиками.
У каструлі довести до кипіння воду, додати сіль, перець, лаврове листя, варити кілька хвилин, влити оцет і зняти з вогню. Залити маринад у банку з рулетиками.
Стерилізувати заготовку 15 хв після закипання. Закрити банку герметично кришкою, поставити догори дном, накрити ковдрою і залишити на добу.
У маринад можна додати гвоздику, коріандр.
Ірина Литвин, м. Чернівці.