Передплата 2024 «Добра кухня»

Салат «Вітамінний»

Рецепт від "Доброї кухні"

  • 150 г яловичої печінки
  • 1 середня морквина
  • ½ червоної цибулини
  • 2 мариновані огірки
  • 2 ст. ложки консервованого горошку
  • 2 ст. ложки соєвого соусу
  • 2 ст. ложки олії
  • сіль — до смаку
  • 1 ст. ложка майонезу
  • 1 ч. ложка зернистої гірчиці
  • 1 ст. ложка вершків 10%

Печінку очистити від плівок, нарізати смужками. Залити вершками на 10−15 хв.

Моркву почистити і натерти на «корейській» тертці. Обсмажити до м’якості на 1 ст. ложці олії. Викласти в салатник. Додати обсмажену цибулю, нарізану півкільцями.

Печінку відцідити. Викласти на суху розігріту пательню, обсмажити, перемішуючи, кілька хвилин. Влити 1 ст. ложку соєвого соусу, обсмажити на сильному вогні до випарювання соусу, постійно помішуючи.

Додати в салатник дрібно нарізані огірки, печінку, зелений горошок.

Заправити салат майонезом, гірчицею, влити решту соєвого соусу, посолити і перемішати. Викласти в сервірувальне кільце і подавати.

Готуйте також: Смачний і корисний салат з гарбузом

Схожі новини