Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гарбузовий суп-пюре з цвітною капустою та імбиром

Рецепт від читачів "Доброї кухні"

  • 400 г гарбуза
  • 200 г цвітної капусти
  • 1 ріпчаста цибулина
  • 1 морквина
  • 10 г свіжого імбиру
  • кунжутне насіння — до смаку
  • оцет бальзамічний — до смаку
  • 200 мл вершків 20%
  • сіль, чорний мелений перець — до смаку

Зварити капусту з гарбузом у каструлі з водою, до м’якості.

Імбир, моркву і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на оливковій олії в пательні, важливо, щоб суміш не підгоріла.

Змішати в чаші блендера варені капусту і гарбуз, а також суміш із пательні. Подрібнити до стану пюре. Додати також половину рідини, в якій варилися овочі.

Вилити готове пюре в каструлю, поставити на вогонь, влити вершки, довести до кипіння.

При подачі вилити суп у тарілку, прикрасити кунжутним насінням і крапельками бальзамічного оцту, за бажання — зеленню.

Ольга Завалін, м. Львів.

Готуйте також: Солянка м’ясна класична

Схожі новини