Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Тренд осені: гарбузовий капучино

Як приготувати смачний і корисний напій – гарбузовий капучино

Рецептом поділився у «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін.

Інгредієнти:

  • вершки
  • кава
  • апельсинова чи лимонна цедра
  • кориця
  • цукор
  • гарбуз
  • молоко

Рецепт приготування гарбузового капучино

  1. Гарбуз необхідно запекти. Саме запечений, не відварений. У такому вигляді він найкраще розкриває свої смаки.
  2. Поміщаємо запечений гарбуз у бленер
  3. До гарбуза додаємо цедру: апельсину чи лимону
  4. Додаємо трохи кориці та цукру
  5. Додаємо вже зварену каву і взбиваємо
  6. До склядки додаємо готове пюре, зверху наливаємо ще трохи кави
  7. Наливаємо вершки
  8. Повільними рухами ложкою розмішуємо вміст стакану, але не повністю
  9. Зверху прикрашаємо збитими вершками, посипаємо трохи корицею та цедрою.

Читайте також: Сирник з грушами

Схожі новини