Баклажани у клярі
Рецепт від «Доброго господаря»
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/445717/baklazhany-kliar.jpg)
4 баклажани, 200 мл молока, 200 г твердого сиру, 3 яйця, ½ склянки борошна, сіль і перець — до смаку, олія — для смаження.
Очистити баклажани і нарізати великими шматками. Посипати сіллю, залишити на 30 хв, після чого промити і відтиснути. Збити молоко з яйцями, додати борошно і сіль з перцем. Сир натерти, половину вмішати в тісто. Тепер вмокати баклажани у кляр, викладати у розігріту олію в пательні, обсмажувати до скоринки з двох боків. Викласти на блюдо, посипати сиром, що залишився.
Більше рецептів в рубриці «Кухня»