Передплата 2024 «Добра кухня»

Баклажани у клярі

Рецепт від «Доброго господаря»

4 баклажани, 200 мл молока, 200 г твердого сиру, 3 яйця, ½ склянки борошна, сіль і перець — до смаку, олія — для смаження.

Очистити баклажани і нарізати вели­кими шматками. Посипати сіллю, зали­шити на 30 хв, після чого промити і від­тиснути. Збити молоко з яйцями, додати борошно і сіль з перцем. Сир натерти, половину вмішати в тісто. Тепер вмокати баклажани у кляр, викладати у розігріту олію в пательні, обсмажувати до скорин­ки з двох боків. Викласти на блюдо, по­сипати сиром, що залишився.

Більше рецептів в рубриці «Кухня»

Схожі новини