Капустяний пиріг на кефірі
Рецепт від "Доброго господаря"
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/445708/pyrih.jpg)
½ капустини, 3 яйця, 2 склянки борошна, 2 ст. ложки сметани, 1 склянка кефіру, 100 г + 1 ст. ложка вершкового масла, 1 ст. ложка посіченого кропу, 1 ч. ложка порошку карі, чорний мелений перець, сіль.
Капусту нашаткувати і обсмажити в 1 ст. ложці масла впродовж 5 хв. Влити 50 мл води і тушкувати під кришкою 10 хв. Зняти з вогню, змішати з 2 вареними і посіченими яйцями, кропом, карі, сіллю і перцем.
Масло, що залишилося, розтопити, змішати з кефіром, сметаною, дрібкою солі, сирим яйцем і розпушувачем. Всипати просіяне борошно, замісити тісто. Половину тіста вилити у застелену пергаментом форму. Зверху викласти начинку і залити тістом. Випікати при 200 °C 30 хв.
Більше рецептів у рубриці «Кухня»