Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Капустяний пиріг на кефірі

Рецепт від "Доброго господаря"

½ капустини, 3 яйця, 2 склян­ки борошна, 2 ст. ложки сметани, 1 склянка кефіру, 100 г + 1 ст. ложка вершкового масла, 1 ст. ложка по­січеного кропу, 1 ч. ложка порошку карі, чорний мелений перець, сіль.

Капусту нашаткувати і обсмажити в 1 ст. ложці масла впродовж 5 хв. Влити 50 мл води і тушкувати під кришкою 10 хв. Зняти з вогню, змішати з 2 вареними і посіченими яйцями, кропом, карі, сіллю і перцем.

Масло, що залишилося, розтопити, змішати з кефіром, сметаною, дрібкою солі, сирим яйцем і розпушувачем. Вси­пати просіяне борошно, замісити тісто. Половину тіста вилити у застелену пер­гаментом форму. Зверху викласти на­чинку і залити тістом. Випікати при 200 °C 30 хв.

Більше рецептів у рубриці «Кухня»

Схожі новини