Передплата 2024 ВЗ

Наступ на Херсон Генштаб не оголошував. Це – хайп

Ніхто не кидатиме тисячі воїнів ЗСУ в атаку на смерть у стилі тактики Ватутіна та Конєва

Я лише один раз напишу про Херсон і більше пояснювати не буду. Наступ на Херсон Генштаб не оголошував. Це написав якийсь чиновник із Одеської адміністрації, який хотів хайпа. Усі питання – до нього. Визволення Херсонської області триває весь час. І відбувається це не в стилі Другої світової війни. Ніхто не кидатиме тисячі воїнів ЗСУ в атаку на смерть за тактикою Ватутіна та Конєва. Україна так не воює.

Ворога вичавлюють з області, завдаючи ударів по мостах, штабах, розташуваннях та ламаючи логістичні зв'язки. При цьому постійні атаки по позиціях противника нашими мобільними силами змушують його зазнавати тиску та перебувати в стресовому стані. Системне знищення складів позбавляє супротивника можливості повноцінно використовувати свою перевагу в артилерії. Вогневий контроль за мостами та відсікання постачання в результаті призводить до втрати боєздатності угруповань противника. Так зараз воюють. Принцип 1000 порізів не втрачає актуальності.

Це рашисти обіцяють взяти Київ за три дні та беруть лише за щоку, а ЗСУ просить усіх мовчати та методично роблять свою справу. Так і переможемо.

Солдат Береза доповідь закінчив.

Джерело

Схожі новини