Передплата 2024 «Добра кухня»

Мішура та знайома маячня з повторенням звичайних тез

Можна звісно відсахнутись від статті Медведєва як хамського наїзду, бо він таким і є. Але це буде "уникнення реальності"

Ця стаття відрізняється від статті Путіна як брошура від книги, тобто це тлумачення статті Путіна. Водночас вперше тут чітко сформульована теза, що українській владі відмовляють не тільки у політичній (начебто через залежність від зовнішнього впливу), а й у моральній легітимності. Українська еліта, за словами Медведєва, не турбується про Україну, а живе офшорами. Про Володимира Зеленського взагалі стверджується, що він відмовився від своєї ідентичності та свого коріння.

Читайте також: Дмитро Медведєв написав скандальну статтю про Україну

Поставте собі питання: що має стримувати путінський режим від будь-яких дій в Україні, якщо її керівництво не має політичної та моральної легітимності?

Весь інший текст — це мішура та знайома маячня з повторенням звичайних тез. Тому можна звісно казати, що ця стаття є тролінгом на фоні візиту Вікторії Нуланд до Москви — це просто і зрозуміло. Але схоже, що російські еліти сформували консенсус щодо зміни своєї тактики щодо України, і це сигнал нам та Заходу.

Джерело

Схожі новини