Передплата 2024 «Добра кухня»

Дмитро Медведєв написав скандальну статтю про Україну

  • 11.10.2021, 10:35
  • 762

Заступник голови Ради безпеки РФ вважає, що переговори між державами безглузді, а "Кримська платформа" - "дебільна"

Як інформує Цензор. НЕТ, про це він написав у статті для видання «Коммерсантъ».

Дмитро Медведєв наголосив на шкідливості нинішнього спілкування між Україною та РФ, заявив про неосвіченість і необов’язковість нинішньої української влади.

«Безглуздість і навіть шкідливість відносин з нинішніми керівниками України полягає ще й у тому, що на чолі цієї країни стоять неосвічені і необов'язкові люди. Вони постійно змінюють позицію на догоду своїм заокеанським господарям і політичній кон'юнктурі. Так вони розуміють мистецтво дипломатії… Так, у політиці можливі компроміси, іноді деякі відступи від сформованої лінії, але не в такій мірі, коли узгоджений підхід змінюється на діаметрально протилежний. А нам і нашим партнерам безперервно брешуть і уникають ухвалених рішень… Таким „партнерам“ у міжнародних відносинах, які змагаються в постійній брехні, немає і не може бути довіри. А значить, і переговори з ними абсолютно безглузді», — заявив він.

Як зазначено у статті, заступник голови Ради безпеки РФ запропонував дочекатися появи в Україні «притомного керівництва, яке націлене не на тотальну конфронтацію з Росією на межі війни, не на організацію дебільних „Кримських платформ“, створених для обдурення населення країни і підкачування своїх м'язів перед виборами, а на вибудовування рівноправних і взаємовигідних відносин з Росією».

«Ось лише з таким керівництвом України і варто мати справу. Росія вміє чекати. Ми люди терплячі», — резюмував Медведєв.

Читайте також: Путін оголосив нову гібридну війну. Що змінилося?

Схожі новини